Verhuur

Ons buurthuis kan voor veel verschillende doeleinden gehuurd worden.

Daarbij is ons gebouw op te delen in verschillende delen waardoor het geschikt is voor zowel kleine groepen als grote groepen. Door middel van 2 schuifwanden kunnen we de hoofdruimte opdelen in elke variant die we willen. Denk hierbij aan 3 keer 1/3 zaal, maar ook in 1 keer 1/3 zaal en 1 keer 2/3 zaal. Hierdoor is er zaalruimte beschikbaar van 12, 24 of 36 m2 en geschikt tot en met een maximum capaciteit van 150 personen.

Er is 1 centrale bar beschikbaar waar onze vrijwilligers graag klaar staan om u te voorzien van koffie, thee, fris en bier. Afname van dranken is verplicht bij huur, deze mogen niet zelf meegenomen worden. Het bargedeelte kan afgesloten worden van de verschillende zalen zodat als er meerdere groepen gelijktijdig aanwezig zijn de overlast minimaal is.

Behalve drinken is het ook mogelijk om snacks, chips of nootjes te krijgen. Indien u iets speciaals wenst dan is er van alles in overleg mogelijk. Geef dit wel zo snel mogelijk aan zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is en dat we ons er op kunnen aanpassen.

Wilt u een zaal huren voor regelmatig gebruik, als club of vereniging, dan geldt er een gereduceerd tarief.


Neem bij vragen contact op via de pagina reserveren.